Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

IMPLEMENTACIJA SISTEMA KAKOVOSTI CAF

 

 

 

 

 

 

 

V četrtek, 17. januarja 2019, je na Ministrstvu za javno upravo potekala slavnostna podelitev priznanj rednim in novim uporabnikom modela CAF. CAF - Skupni ocenjevalni okvir je orodje, ki ga organizacije v javnem sektorju po vsej Evropi lahko enostavno uporabljajo kot pripomoček pri uporabi tehnik za obvladovanje kakovosti, z namenom, da bi izboljšale svoje delovanje.

 

Med prejemniki priznaj "CAF začetnik" je tudi Arhiv Republike Slovenije, ki je samoocenitev po načelih CAF izvedel v okviru projekta e-ARH.si: ESS 2016-2020. S tem je projekt vzpostavitve slovenskega elektronskega arhiva dosegel svoj prvi kazalnik "Implementacija sistema kakovosti (CAF)". Kazalnik je bil načrtovan šele v letu 2020, a se je projektna skupina zaradi njegove pomembnosti in koristnosti odločila, da za njegovo pridobitvijo ne bo odlašala.

 

Direktor Arhiva Republike Slovenije, dr. Bojan Cvelfar, je tako priznanje iz rok Ministra za javno upravo, g. Rudija Medveda, prejel na slavnostni podelitvi 17. januarja 2019.

 

     

 

Vsa zahvala za uspešno zaključeno delo gre delovni skupini CAF, KKC.5, v sestavi: Bojan Cvelfar, Mitja Sadek (namestnik vodje del skupine), Ivan Fras, Miroslav Novak, Anja Paulič, Boris Domajnko, Mojca Kosi, Mojca Luin, Tatjana Hajtnik (vodja).

 

Utrinki iz podelitve

"Izboljšujemo in skupaj napredujemo" - Slavnostna podelitev priznanj uporabnikom modela CAF

 

***

 

Poročilo samoocenjevalne skupine CAF (pdf)

Akcijski načrt CAF e-ARH.si (pdf)